EXPLICANT HISTÒRIA

LES NINES DE 4t DE PRIMÀRIA (CLASSE DE LES MÀQUINES) ENS HAN VENGUT A EXPLICAR LA HISTÒRIA DEL LICEU I DE LA FÀBRICA “SES LLISTES”. FOU MOLT INTERESSANT I ELS NINS I LES NINES DE SA CLASSE DE SES TISORES I DE SES AGULLES ESCOLTAREN AMB ATENCIÓ. GRÀCIES SÍLVIA PER HAVER FET POSSIBLE AQUEST INTERCANVI ENTRE NIVELLS.

EXCURSIÓ A NATURA PARC

EL PASSAT DIMECRES, 30 DE MARÇ ELS INFANTS DE LES CLASSES DE 3 ANYS VÀREM ANAR D’EXCURSIÓ A LA GRANJA DE NATURA PARC (SANTA EUGÈNIA) I QUEDÀREM A DINAR PER PRIMERA VEGADA FORA DE L’ESCOLA!!! VÀREM PODER OBSERVAR MOLTS D’ANIMALS I ELS MÉS ATREVITS TOCAREN LES VAQUES, ELS BOUS, ELS CAVALLS, LES CABRETES… ENS HO PASSÀREM D’ALLÒ MÉS BÉ I GAUDIREM D’UNA ESTONA EN CONTACTE AMB LA NATURA. ESPERAM QUE GAUDIU D’AQUEST REPORTATGE FOTOGRÀFIC.

LES PASSEJADES DELS INFANTS DE 4 ANYS

AL NOU LLOC WEB D'INFANTIL (menú esquerra, Infantil), HEM "PENJAT" LES DUES DARRERES SORTIDES DELS INFANTS DE 4 ANYS. A NATURA PARC I AMB EL TREN A SANTA MARIA, A LA FÀBRICA DE CAN BUJOSA

PASSEJANT ENTRE FILS I BOTONS

QUÈ ÉS AQUEST RENOU QUE SENTIM? VISITEU EL LLOC WEB D'INFANTIL, ON VEUREU ALS PETITS I LES PETITES DE 3 ANYS, QUE HAN ANAT D'EXCURSIÓ A LA FÀBRICA DE CAN BUJOSA A SANTA MARIA.

ED.INFANTIL ENS TÉ PREPARADES MOLTES SORPRESES

AL SEU NOU SITE O LLOC WEB (Infantil, menú esquerra). TALLER DE XOCOLATA, TALLER DE FILAR, PADRINS I PADRINES DE TIC, EXPERIÈNCIA INTERACTIVA AMB SISÈ.TOT US ESPERA AL LLOC DE L'EDUCACIÓ INFANTIL.

El dia de Sant Antoni a Infantil.

A Infantil, han creat un nou lloc web, que centralitzarà les seves notícies, i on ara mateix hi teniu l'àlbum que podeu veure pitjant aquí, on es mostra el dia de Sant Antoni a Infantil.

ELS NINS I LES NINES DE 5 ANYS TREBALLEN CONJUNTAMENT

AL LLARG D'AQUEST TRIMESTRE HEM TREBALLAT LA TARDOR I ELS SEUS FRUITS. A PARTIR DE LES OLIVES QUE ALGUNS ALUMNES DUGUEREN A LA CLASSE VA SORGIR LA IDEA DE PREPARAR-LES, PERÒ... AMB QUÈ LES MENJARIEM? SENS DUBTE, AMB UN PA AMB OLI. N'HEM FET UN LLOC WEB QUE PODEU VEURE PITJANT AQUÍ.

ELS PATGES D'ORIENT A ES LICEU!!!

Els patges d'Orient visitaren Es Liceu. Pitjau aquí per veure'n les imatges.

Caragols

APROFITANT L'ARRIBADA DE LES PLUJES I LA SORTIDA D'AQUESTS ANIMALONS, L'OBSERVACIÓ AGAFA PROTAGONISME DINS LES AULES DE 5 ANYS. MIRAU-HO AL LLOC WEB DELS CARGOLS.

FESTA FINAL INFANTIL

Aquí teniu una mostra de la petita festa que varen fer els infants d'educació infantil el darrer dia d'escola. Aprofitam per a acomiadar-nos de na Cati i de na Lluc. Molta sort i moltes gràcies per tot!!! I a tots i a totes BON ESTIU!!!!

ACAMPADA 2010 INFANTIL

JA TENIU AQUÍ LES FOTOS DE L'ACAMPADA 2010, A SA COLÒNIA DE ST. PERE. BON ESTIU I FINS L'ANY QUE VÉ!!!! EQUIP D'EDUCACIÓ INFANTIL.

Conta-contes a la Biblioteca

Les nines i els nins d'educació infantil durant tot el mes de maig passaran per la biblioteca perquè na Mercè ens ha preparat una sessió de conta-contes". Moltes gràcies!!!

INFANTIL ENS PRESENTA UN NOU LLOC WEB:

SORTIDES RELACIONADES AMB EL PROJECTE DEL NOM DE LA CLASSE, QUE COMENÇA DIENT: HOLA DE NOU A TOTS I A TOTES!!! UNA VEGADA MÉS VOLEM COMPARTIR AMB VOSALTRES LES EXPERIÈNCIES VISCUDES PELS VOSTRES FILLS I FILLES, NÉTS I NÉTES, NEBOTS, NEBODES... CONVIDAM A TOTHOM A VEURE ELS NOSTRES REPORTATGES FOTOGRÀFICS SOBRE LES SORTIDES QUE HEM REALITZAT RELACIONADES AMB EL NOM DE LES NOSTRES AULES, AMB LES QUE JUNTAMENT TROBAREU UN PETIT ESCRIT ON HO EXPLIQUEM TOT.

Les mèrleres a l'hortet.

Us volem informar de què al nostre hortet, la vinguda de la primavera, també ha portat el naixement de dues mèrleres, que podeu veure a la fotografia (en gros dins la notícia).

Fem crespells!

L'equip d'infantil ens relata com els nins i nines han fet crespells, mitjançant un lloc web de contrucció pròpia, com ja ve essent costum. El podeu veure aquí

EL CARNAVAL D'INFANTIL!!!

COM VE ESSENT HABITUAL, LA GENT D'INFANTIL HA FABRICAT ELLA MATEIX EL LLOC WEB ON ENS CONTEN I MOSTREN ELS ESDEVENIMENTS... PITJAU aquí.

NOU LLOC D'INFANTIL: VISITA A LA GRANJA ESCOLA DE SA CABANETA

AQUEST TRIMESTE LES NINES I ELS NINS D'INFANTIL HEM VISITAT LA GRANJA-ESCOLA SA CABANETA. PITJANT AQUÍ ACCEDIREU A UN LLOC WEB FET PER L'EQUIP D'INFANTIL ON ENS HO CONTEN.

ELS PATGES D'ORIENT ARRIBAREN A ES LICEU

Ara que els Reis Mags ja passaren per les nostres llars, recordam amb aquest àlbum de fotos els moments màgics viscuts a Infantil abans de festes. La Direcció l'acompanyava dient que vos desitjam que, tal com diu el poema que vos dedicam, no deixeu de somiar mai i que tots els vostres somnis es facin realitat. BON ANY A TOTHOM!

FEIM UNA COCA DE XOCOLATA AMB ELS MÉS PETITS!!!

LES MESTRES D'INFANTIL HAN FET UN NOU LLOC WEB PROPI. EL PODEU VEURE PITJANT AQUÍ. MIREU ELS PETITS DES LICEU!!! ES VOLEN CONVERTIR EN GRANS CUINERS I ARTISTES...

ACAMPADA A LA COLÒNIA DE SANT PERE, INFANTIL

Podeu veure els videos AQUÍ, I AQUÍ.

FESTA DE FINAL DE CURS A INFANTIL

DIVENDRES DIA 19 DE JUNY HEM CELEBRAT UNA FESTA DE CLOENDA PER ACOMIADAR-NOS I DESITJAR-NOS UNES BONES I MERESCUDES VACANCES: HEM MENJAT UN POLO, HEM JUGAT AMB RIBELLES D'AIGUA I SABÓ PER FER BIMBOLLES I HEM APROFITAT PER FER UN GRAN DIBUIX EN GRUP, TOTS PLEGATS, ELS NINS I NINES DE 3, 4 I 5 ANYS. PITJAU AQUÍ PER ACCEDIR A LES FOTOGRAFIES. BON ESTIU I UN ADÉU MOLT ESPECIAL ALS INFANTS DE 6è D'ED. INFANTIL I MOLT BONA SORT PER AL CURS QUE VE!!! TAMBÉ US CONTAM QUE DIJOUS DIA 12 DE JUNY VAREN VENIR A L'ESCOLA TRES CUINERS PER ENSENYAR-NOS A FER ENSAÏMADES. NA NOEMI N'HA FET UN LLOC DE GOOGLE.

Psicomotricitat en família

El dia 15 de juny vam poder gaudir d'una nova sessió i ens ho vam passar d'allò més bé!!! (Podeu veure les imatges en gros pitjant aquí i aquí)

LA FANTÀSTICA MILLY POTTER

ELS NINS I NINES D'INFANTIL HAN VIST UNA OBRA DE TEATRE EN ANGLÈS, "LA FANTÀSTICA MILLY POTTER". VEGEU-HO aquí.

El lloc de la barca de paper

Nou "site" d'Infantil: Aquí ens ho conten tot, ens mostren dibuixos, i àlbums de fotos. "A PARTIR DE LA PROPOSTA D’EN NESTOR, VAREM DECIDIR FER UNA BARQUETA DE PAPER. CADA UN DELS INFANTS ESCOLTAREN AMB ATENCIÓ LES DIFERENTS PASSES QUE HAVIEN DE SEGUIR..."

Carnaval d'Infantil

Amb efecte retardat, perquè hem tingut alguns problemes tècnics amb les fotografies, finalment arriba l'ansiat reportatge fotogràfic, que podeu veure clicant aquí.

Bernard Aucouturier a l'auditori de Sa Nostra

Dia 23 i 24 de gener vàrem assistir a les jornades sobre "La pràctica psicomotriu educativa i preventiva: l'actitud del psicomotricista davant l'infant i el grup"...

Juguem amb els colors

AL LLARG D'AQUESTA SETMANA LES CLASSES D'EDUCACIÓ INFANTIL HEM REBUT LA VISITA DE NA MARRATXINETA, UNA NINA QUE TÉ UN SOMNI MOLT ESPECIAL... (pitjau aquí)

Infantil també va celebrar el dia de la Pau

Dins la notícia teniu també la fotografia de tots els nins i nines reunits/des.

Visita d'Infantil a Sa Canova

La setmana passada, els nins i nines d’Educació Infantil van visitar la finca de Sa Canova a Sa Pobla (llegir més...) Si pitjau veureu una mostra del que vam fer els de 3 anys, els de 4 anys i els de 5 anys.

Sant Antoni Infantil

Vos convidam a mirar les fotografies de tot Educació Infantil del Sant Antoni 2009, i algun videu. Clicau aquí per veure el nostre lloc de Sant Antoni.

Els nins i nines de 4 anys estudien el regle

Aquest curiós instrument de mesura, tota una "nova tecnologia" en el seu moment, ha estat objecte d'investigació per part dels nostres joves científics d'Infantil. Com ja va essent habitual, ens ho conten a un lloc de google: "EL REGLA", on hi trobareu imatges escanejadades i àlbums de fotos.

El lloc dels patges d'Infantil

Na Noemí ja ha enllestit el lloc d'Infantil sobre la visita dels patges a aquestes edats. Aquí el teniu.

Fem torró!

I acabant la nadalada, na Catalina d'Infantil ens conta en un lloc que els nins i nines de 3 anys feren torró.

Educació Vial a 3 anys

DIMARTS, 9 DE DESEMBRE, VAREN VENIR A VISITAR-NOS DOS POLICIES DE MARRATXÍ, EN MATEU I NA INÈS. Na Dolors, que ja sap fer llocs web de Google, n'ha preparat un per vosaltres, amb explicacions i fotografies.

Taller de sombres xineses

DIMECRES, 17 DE DESEMBRE, ELS ALUMNES D'EDUCACIÓ INFANTIL VAM REALITZAR UN TALLER D'OMBRES XINESES.

Acampada Infantil, 5 anys

Aquest altre àlbum de fotos és el dels nins i nines de 5 anys, que també, com els i les de 3 anys, anaren a la Colònia de Sant Pere i, segons veureu a les fotografies, toparen uns dies que feren goig.

ACAMPADA INFANTIL, 3 ANYS

Els intrèpids i les intrèpides nins i nines de 3 anys varen anar d'acampada, i les seves mestres i tot el personal, com sempre, ens han enviat un àlbum de fotografies, que trobam que és massa petit. Heu de pitjar aquí

MANS A L'OBRA!

AL LLARG D’UNA SETMANA TOT EL CICLE D’INFANTIL HA ANAT A LA FUNDACIÓ “LA CAIXA” PER REALITZA UN TALLER ANOMENAT: “ MANS A L’OBRA”. AL TALLER TOCÀREM, FÉREM I EXPRESSÀREM I ENS ADONAREM QUE LES MANS SÓN EINES PERCEPTIVES I EXPRESSIVES MITJANÇANT L’ACCIÓ. PRIMER EXPERIMENTÀREM AMB EL TACTE. EXPLORÀREM TRES OBJECTES PROPERS (UNA SABATA, UNA CALCULADORA O MÒBIL I PASTA DE FARINA) NOMÉS AMB LES NOSTRES MANS PER PERCEBRE LES DIFERENTS TEXTURES I ESBRINAR QUÈ TOCAM. FÈREM SERVIR ACCIONS CONEGUDES COM: PESSIGAR, ACARICIAR, FER PESSIGOLLES, FER MASSATGES, POSSAR CREMA ….. PER, MITJANÇANT LES MANS DESCOBRIR EL PLAER DE PINTAR. Pitjau aquí per veure l'immens reportatge.

Els nins i nines de 5 anys visiten la Granja de Sa Cabaneta

Pitjant aquí podreu veure un massiu reportatge, de 336 fotografies, d'aquesta visita. Les fotografies ho expliquen tot per sí mateixes, perquè feren i veren de tot i molt.

“THE PINK AND BLUE PROJECT”

Els nins i nines de 4 anys varen visitar aquesta exposició de fotografies, que té per objecte denunciar el sexisme en els colors. Dins la notícia hi trobareu àlbums de fotos, més informació i un mail de n'Amir, el director de la galeria d'art.

La policia local visita els nins i nines de 3 anys.

Pitjau la foto:

Els nins i nines de 3 anys surten al mercat de la plaça.

Pitjau la foto:

SORTIDA MEDIEVAL DE 5 ANYS

AQUEST COP ELS NINS I NINES DE 5 ANYS HAN FET UNA SORTIDA AL MÓN MEDIEVAL, SEGONS PODEU VEURE A LA CIRCULAR. SI LA PITJAU, VEUREU LES FOTOS.

FEM GALLETES AMB GENJIBRE I CANYELLA

Els nins i nines de 5 anys no aturen. L'altre dia feren galletes de genjibre i canyella. Ummmmm! devien ésser ben exòtiques !!! Mirau-los pitjant a la foto.

ELS NINS I NINES DE 5 ANYS VISITEN IB3

Pitjant a la foto podreu veure distints moments de la diada que els futurs experts en audiovisuals (actualment de 5 anys) efectuaren a IB3 TV.

ELS NINS I NINES DE 4 ANYS VISITEN LA BIBLIOTECA

Pitjant a la foto podreu veure distints moments de la diada a la biblioteca.

Lectoescriptura

Fixeu-vos al menú esquerra que hi ha un nou apartat, a "Més escola", sobre la lectoescriptura. A poc a poc, anirem configurant un apartat propi sobre metodologia. En aquest cas us oferim un treball que explica les bases i principis en què basa la nostra escola l'aprenentatge de la lectoescriptura per part dels nostres fills i filles.

Coques de verdura.

Els nins i nines de 4 anys varen fer coques de verdura. Vet ací fotografies de les càmeres de fotos i d'els ordinadors fent les coques, de les quals, aquí en teniu la recepta.

EL CARNAVAL D'INFANTIL!

Un poc a misses dites, per uns problemets tècnics que ja hem resolt, us ofereim ara l'ansiat reportatge del carnaval d'Infantil. El reportatge inclou la preparació de les desfresses, la rueta, i la visita de Carnestoltes. Cliqueu aquí.

Visita a IB3 d'Infantil

Els nins i nines d'Infantil varen a anar a IB3, i varen participar al programa de ràdio "Tot és possible", presentat per Margalida Noguera i Pep Noguera. Dins la notícia hi teniu els fitxers, a punt de pitjar el "play" perquè pogueu escolar el programa amb l'enregistrament que ens ha cedit IB3, i el corresponent àlbum de fotos.

SANT ANTONI A INFANTIL!!!

Pitjant aquí veureu un altre extens reportatge fotogràfic. Està fet amb el nostre sistema d'albums, no tan cridaner com altres, però molt efectiu, i que us facilita veure i baixar, si és el vostre desig, les fotografies. Estan agrupades per carpetes amb el nom de la mestra, i una que es diu "tot ei". Per navegar, ho heu de fer en anglès: "back" torna enrera, "Up" puja, etc.

Els patges d'Orient han arribat a Infantil

L'hortet

I aquí us mostrem el nostre hortet ecològic, en parades en crestall... Be, pitjau aquí i ja veureu de què us parlam. Quines amanides que ens farem !!!

La Ludoteca

Us oferim un reportatge del que és la ludoteca de Es Liceu, amb els seus racons i jocs... Ai! qui fos infant altre cop!. Heu de pitjar aquí

QUÈ ÉS LA PSICOMOTRICITAT?

Us oferim el desenvolupament d'una sessió de psicomotricitat a Infantil. És una presentació on s'explica tot amb imatges i text. Si deixeu transcórrer la presentació, cada dispositiva roman en pantalla 10 segons, però podeu pitjar "continuar" si voleu seguir. Heu de pitjar aquí i veureu la sessió.

Anem a Palma en tren

Els trens i els cotxes hem anat a Palma en tren.

Amb les bledes de s'hortet, els trens i els cotxes fan una coca

Les classes dels trens i els cotxes d'Infantil sembraren bledes a l'hortet i les recollírem. Llavors férem una coca. Férem una circular als pares i mares per dur receptes de cuina i nosaltres em férem la coca amb la nostra pròpia recepta, que és a l'àlbum de fotos que podeu veure pitjant aquí .

Excursió a Sóller dels grups d'Infantil dels Cotxes i els Trens

Feu clic aquí per veure l'àlbum de fotografies.

CARNAVAL A INFANTIL

Us oferim una presentació-reportatge del carnaval a Infantil. la podeu veure directament pitjant aquí . Si llegiu el text intern d'aquesta notícia, podreu resoldre possibles problemes tècnics.

Excursió d'Infantil a la granja "Els Burotells"

Els nins i nines d'Educació Infantil visitaren la granja-escola, i vos ho conten a la següent presentació .

ES NINS I SES NINES DE SA CLASSE DES COTXES I DES TRENS PINTEN ES GUERNICA

HO PODEU VEURE AQUÍ

SANT ANTONI A INFANTIL !!!

Clicant a la secció "Infantil" hi podeu veure una petita plana web sobre les dimoniades infantils, farcida de fotografies i color molt vermell, dimonions, etc. La plana conté sis petites pàgines, una de cada grup, i també inclou un enllaç a un ample magatzem fotogràfic. Si voleu la podeu visitar directament pitjant aquí.