COSINS DE JOC

Al LLoc web de l'Educació Física, a Primària (menú esquerra). Les relacions interpersonals que es generen al voltant de l’activitat física permeten incidir en l’assumpció de valors transferibles a la tasca quotidiana, com el respecte, l’acceptació o la cooperació, amb la finalitat d’encaminar l’alumnat a establir relacions constructives amb la resta de companys/es de l'escola. Aquesta proposta, consisteix en juntar grups classe de diferents nivells i gaudir plegats d'una mateixa sessió d'educació física, adaptada a les dues edats i amb uns objectius ben clars, que podeu veure al LLoc web de l'Educació Física.

ATC Es Liceu

L'ATC ES LICEU EN LA CATEGORIA DE FUTBOL 7 BENJAMÍ EL PASSAT DISSABTE VA JUGAR EL PARTIT DE LLIGA ENFRONT EL SOLLERENSE I EN JOAN MATEU VA FER ALGUNES FOTOS. PER CERT VÀREM GUANYAR UN A QUATRE. UN PARTIDÀS. ENHORABONA!

Aranyes!

Segon cicle: Mirau quines ARANYES més divertides vàrem fer a l'àrea d'educació artística!!

Sortida al Ram

S'ha actualitzat el site de l'aula UECP (menú esquerra, a "L'Escola"), amb la sortida que vàrem fer al Ram alguns alumnes d'Es Liceu. La sortida la vàrem fer el dijous passat, i era tot gratuït.

Happy St. Patrick's day! (17th of March)

Al lloc web de tercer de Primària. A l'àrea d' anglès hem aprofitat la celebració d'un dia molt especial als països de parla anglesa per introduïr un tema cultural (St. Patrick's day). Hem de donar les gràcies a la mare de na Marina Juncosa, na Donna, per fer-nos el favor de presentar i preparar les sessions.

Lloc web del primer cicle

ALLÀ HI PODREU VEURE LES FOTOS DE LA SORTIDA QUE HEM FET A PRIMER! HEM AGAFAT ES TREN FINS A PALMA I HEM ANAT A VISITAR ANIMALS VERINOSOS!!! TOTA UNA EXPERIÈNCIA I MOLT POSITIVA!!! TAMBÉ LES FOTOS DEL CARNAVAL, I A SEGON CURS, GRÀCIES AL NOU PLA DE SUPORT A LA LECTOESCRIPTURA I AMB L'AJUDA DE NA MÓNICA, CADA SETMANA REALITZAM ACTIVITATS TAN DIVERTIDES I PROFITOSES COM PER EXEMPLE QUE PER UN DIA ENS CONVERTIREM EN PERIODISTES, REDACTANT I DESPRÉS EXPLICANT LES NOSTRES NOTÍCIES. I MOLTES COSES MÉS...

SA RUETA DES LICEU VA SER TOT UN ÈXIT!! GRÀCIES A TOTS I TOTES!

VISITEU EL LLOC WEB DEL SEGON CICLE, ALLÀ HI PODEU VEURE UN BON REPORTATGE VISUAL DE TOT EL PROCÉS.

AL LLOC WEB DEL TERCER CICLE, CONCURS CARTELL RUA MARRATXÍ 2011

Laura Cubero i Esther Hernández.

TERESETES I RONDALLES

Podeu veure al lloc web del segon cicle de Primària, que hem gaudit d'una petita representació de teresetes i rondalles mallorquines. Hem pogut veure "Sa rondaia des fraret" representada amb les teresetes de planxeta. Després hem vist com és un "castellet" (teatre per a les teresetes de guant) i diverses representacions de números clàssics, com per exemple: Els músics locos, Es Jai de Sa Barraqueta, el dimoni Banyeta Verda, i Sa cançó de Sant Antoni. Finalment hem vist una petita demostració de les marionetes de fils. Aquí teniu les fotos.

UECP a tope!

L'aula UECP no atura! Al seu lloc web hi podeu veure que ja han anat per cinquena vegada a la Granja Jovent , i han anat de marxeta al Festival Park! Al seu lloc web ens ho conten (menú de l'esquerra).

ÚLTIMA HORA:

AL LLOC WEB DEL PRIMER CICLE DE PRIMÀRIA. Aquest mes a Educació Física hem jugat a xapes amb els de 1r i a bolles amb els de 2n, recordau que tenim un site d'educació física on trobareu diferent informació sobre la pràctica d'aquest jocs dins l'escola. ... I A 2n, ESTUDIANT EL COS HUMÀ ANALITZAREM LES NOSTRES EMPREMTES I CONEIXEREM UNA MICA MILLOR ELS NOSTRES PEUS.

SITE DEL PRIMER CURS DE PRIMÀRIA

ESTEM FENT EL PROJECTE DELS ANIMALS A MEDI! HEM APROFITAT QUE ELS PARES DE'N RUBÉN TENEN UNA TENDA D'ANIMALS I NA MÓNICA (MARE) ENS HA EXPLICAT MOLTES COSES SOBRE ELS ANIMALS!! TORTUGUES, SERPS, URONS, GRANOTES, HAMSTERS, TARÀNTULES... AQUESTS SÓN ALGUNS DELS ANIMALS QUE HEM POGUT VEURE! AQUÍ TENIU LES IMATGES...

Celebram el dia de la PAU (30 /01).

Ho podeu veure al lloc web del segon cicle (menú esquerra, "Primària").

Tallers i activitats de Primària del dia de Sant Antoni.

Als llocs web de Primària (menú de l'esquerra, Primària) ja fa uns dies que hi teniu les fotografies que podeu veure pitjant aquí, amb el desenvolupament de la diada popular del dia 21, dels tallers i activitats de Primària.

A LA NOSTRA ESCOLA MENJAM FRUITA.

Fa anys que pretenem afavorir una dieta sana i equilibrada entre els nostres alumnes. Una de les nostres iniciatives és el dia de la fruita. Durant el mes de gener, les aules d'Educació Infantil, rebran el suport del pla de consum de fruita i verdura a les escoles que promou la Conselleria d'Educació i Cultura sota la marca de Producte local i que té l'objectiu d'oferir el consum de fruita de temporada i fomentar hàbits d’alimentació saludables. Vegeu-nos aquí, menjant fruita.

Psicomotricitat

Aquest és el nostre PROJECTE DE PSICOMOTRICITAT , que podeu trobar a Projectes, Psicomotricitat, als menús de l'esquerra.

Benvinguts a la UECP!

Benvinguts/es al nou espai U.E.C.P. (Unitat Educativa Amb Currículum Propi). Benvinguts a aquest raconet !!! . Obrim aquest nou lloc per primera vegada en la Història del Liceu. És aquesta una nova modalitat d'escolarització en la qual s'integren alumnes amb necessitats educatives especials que es troben significativament allunyats/des del currículum, dins una aula pròpia, però dins el mateix centre escolar i sense perdre mai el referent del grup ordinari de cada un/a dels/les alumnes.

Els alumnes de sisè tornen a ser padrins de lectura.

Ja teniem moltes ganes de començar... i per fi ja coneixems als nostres fillols/es!!!! és una activitat que tots esperavem amb molta il·lusió després que l'any passat la duguéssim a terme per primera vegada. El primer dia hem aprofitat per alaborar conjuntament els nostres carnets de lectura i així que tots els nostres fillols/es ens coneguin millor, per cert, ens han sortit super bé!!! Visiteu el lloc web de sisè, també hi veureu sortides al POBLAT TALAIÒTIC DE S'ILLOT, VIU LES MATEMÀTIQUES!!!!, passejant per la ciutat alta, ENS VISITA EN GUILLEM SANSÓ, i més.

Consum responsable a tercer.

Veure per creure: el consum responsable. Divendres passat vàrem tenir l'oportunitat de rebre una xerrada sobre el consum responsable. A partir d'algunes joguines vàrem aprendre el concepte de consum, que és el consum responsable i quines mesures han de seguir les nostres joguines per a què hi juguem en tota tranquil·litat. De segur que els vostres fills i filles us ho poden explicar ben bé! Mirau-ho al nostre lloc web.

La dislèxia, "palabras al viento".

Aquest dissabte 15 de gener la 2 va emetre, a les 22'15h., el documental sobre dislèxia "PALABRAS AL VIENTO" realitzat per l'equip de DOCUMENTOS TV en què la nostra escola va participar en col·laboració amb DISFAM. EL podeu veure aquí.

Ja hem donat les paneres!

Enguany el "gordo" de la loteria acaba en 50 i els afortunats que varen adquirir aquest nombre són: de la panera de sisè A, n'Adrià Lucas, de la panera de sisè B, na Paula Gomila i, finalment, de la panera de personal del Liceu, en Xavi Seguí. Enhorabona a tots/es.

Excursió de 3er a s'Albufera

Al Lloc web de tercer de Primària podeu veure que ja tenim aquí les fotos de l'excursió a l'Albufera!! Ens ho hem passat d'allò més bé i hem gaudit d'un dia esplèndid, esper que els vostres fills i filles puguin explicar-vos tot allò que hem vist i aprés a través de les fotos! A més a més na Raquel (3rB) ens ha tingut ben entretinguts cantant cançons durant els trajectes amb l'autocar !!

Lluís Segarra. El món dels nombres.

Aquests dies, hem tengut la sort de compartir una jornada pedagògica amb en Lluís Segarra (Llicenciat en ciències físiques. Professor a la facultat de matemàtiques de la Universitat de Barcelona. Membre d 'EL QUINZET i autor del projecte TORNASSOL). En Lluís Segarra és l'autor intel·lectual del material de matemàtiques que treballam a les aules d'Educació Primària. Ens va fer un recorregut per la història de les matemàtiques en relació directa amb l'evolució de la societat i el per què de cada aprenentatge. Ens ha introduït en un interessant context de reflexió sobre el treball de les competències matemàtiques que esperam aprofundir. Pitjant aquí el podeu veure en acció, mostrant-nos nous algorismes i concepcions.

LLoc de l'Educació Física

Ja tenim actualitzadíssim el LLoc web d'Educació Física (al menú de Primària), on hem penjat les notícies referents al projecte de senderisme duit a terme en aquest primer trimestre així com els videos dels nostres alumnes ballant ball de bot durant les nostres sessions d'e.f. Si entrau allà ja us ho trobareu tot!

HISTÒRIA VIVA D'ES LICEU.

Ho podeu veure al LLoc Web del Primer Cicle, Segon Curs. Des d'aquí volem agrair al padrí d'en Pep de 2n A, en Toni Coll, la seva col·laboració amb el nostre projecte sobre la antiga fàbrica de Ca'n Mayol on va estar fent feina durant molts anys, abans de convertir-se en l'escola que coneixem ara. Dies més tard, en Mateu Puiggros ( un dels mestres que fundaren l'escola d'Es Liceu) també va voler participar amb nosaltres responent les preguntes que prèviament havíem preparat els alumnes dins les aules. Moltes gràcies!

Els llocs web d'Infantil i Primària.

Hi ha moviment. Sempre hi ha moviment, als nostres llocs propis. Tant que de vegades ens oblidem d'avisar perquè surtin a portada de la web. El professorat, usant les eines de Google Sites, continua elaborant llocs amb autonomia. Els trobareu a les respectives seccions dels menús de l'esquerra: La recopilació d'alguns, que no tots els que s'han fet, dels llocs d'Infantil, el lloc de primer cicle , el lloc de segon cicle i el lloc de tercer cicle de Primària (recordau mirar sempre dins cada curs)...

Prova d'estrès superada!

Com sabeu, han arribat els miniportàtils per a cinquè i sisè de Primària, segons el Pla Xarxipèlag 2.0. Un problema que tenim, però, és que a l'escola pública la dotació incorpora un potent servidor i un punt d'accés per wifi d'alta potència, que val uns 1000 €, a més de les pissarres digitals. A nosaltres només ens arriben els portàtils, i hem hagut de posar inventiva. Construirem wiipissarres amb una subvenció del Govern, i ara ens hem d'apanyar amb la wifi.

Posada en marxa dels miniportàtils!

Així de contents estaven els nins i nines de cinquè i sisè de Primària a l'estrena dels miniportàtils. La Conselleria, a l'escola concertada, només ens porta els ordinadors i carretons per la càrrega nocturna de les bateries, però tenim un increíble equip de professors i alumnes del Cicle Formatiu en Informàtica, els quals varen posar en marxa els carretons el dia abans de l'estrena, i estaren amb els alumnes de Primària durant la posada en marxa.

Ja hem tornat! (Dins la notícia les fotografies)

Ja hem tornat! i després d'una activitat com aquesta cal fer una avaluació. I qui millor que els/les nostres alumnes per a que vos puguin transmetre de quina manera han viscut aquesta experiència. Jo, com a professor acompanyat, dir-vos que ha estat una setmana de molta activitat i molts bons moments, en la qual els nins i les nines han tengut l'oportunitat de conèixer altres llocs i cultures de la nostra geografia, així com de conviure amb nous companys i companyes.

ESCOLES VIATGERES! SISÈ A BURGOS!

Ens arriba ara l'enllaç al lloc web que recull els diferents viatges, aquest cop a Burgos. Pitjau aquí i veureu les cròniques i fotos a manta.

ES LICEU SE'N VA DE SENDERISME!

Aquest projecte es treballa de manera interdisciplinària entre l'àrea de Coneixement del Medi i la d'Educació Física, sense oblidar que s'ha començat a treballar a través de les competències bàsiques, Cada classe, des de 5 anys d'educació infantil i fins a 6è de primària, realitzarà per curs una sortida a la Serra de Tramuntana, la nostra Serra, un dels espais més valuosos que tenim a Mallorca. Aquí us explicam el projecte i pitjant aquí veureu alguns instants d'excursions realitzades.

Final de curs tercer cicle

S'ha acabat el curs!!! Ara toca descansar i passar-ho bé. Però abans de partir de vacances hem fet unes activitats com a cloenda del curs escolar. Aquí vos deixam unes imatges! Bon estiu!

Primer concurs de medi ambient d'Es Liceu

Els nins i les nines de les classes de 4 anys A d'Educació Infantil i 3r A d'Educació Primària han guanyat. Aquí vos deixam un petita mostra amb algunes imatges dels guanyadors i de les guanyadores, i aprofitam per a desitjar-vos un bon estiu a tothom i per a dir-vos que no oblideu reciclar a casa!!!

Acampada de segon cicle

Els passats 10 i 11 de juny els i les alumnes de segon cicle varen anar al campament La Victòria. Aprofitàrem el bon temps i fèrem diferents activitats. Podeu veure el reportatge al lloc web del segon cicle.

Acampada a Binicanella de primer cicle

Tir amb arc, escalada al gran rocòdrom, tirolina i més coses que vàrem poder gaudir durant els dos dies de colònies. Tota una experiència d'aventura! Aquí teniu les fotos del primer curs i aquí les del segon curs, que també podreu trobar al lloc web del primer cicle.

Enhorabona Paula!

Paula Gómez i altres amigues quedaren subcampiones de Balears per equips de gimnàstica esportiva. També ha quedat campiona de Balears de gimnàstica artística en la modalitat de paral·leles. Si mirau dins la notícia, la veureu fent voltes ben en gros.

Na Paula Gomila (5è B) finalista del concurs The Fonix 2010.

Un any més, el nostre centre ha estat representat a l'entrega de premis del concurs The Fonix, gràcies a la nostra alumna Paula Gomila, de cinquè B de primària, que ha quedat com a cinquena finalista.

Taller de cuina

Avui dimecres hem realitzat un taller de cuina més que interessant amb els nins i nines d'infantil i el primer cicle d'educació primària, manipulant els vegetals i les espècies de l'hortet d'Es Liceu.

ANDERSEN'S PROJECT

Aquest proper dimecres 26 de maig, estrenam l'obreta ANDERSEN'S PROJECT , escrita per les nines i els nins del grup infantil de l'escola municipal de teatre de l'Ajuntament de Palma, si us fa ganes, estau convidades/ convidats! Hi participen dos alumnes nostres, na Mercè Juaneda i en Mateu Martínez. Serà a les 20 '00 hores al mateix teatre Municipal. Pitjant aquí obtindreu el programa d'actes complet.

ACCIÓ PLÀSTICA conjunta al passadís

Després del bosc fantàstic hem creat visions individuals a partir d'una part d'algun arbre d'aquest bosc. Els objectius bàsics de l'activitat estan relacionats amb la creativitat, el respecte al treball de l'altre, la concentració, el treball individual i la comunicació. Els resultats, com podeu veure, són espectaculars. Més de 300 alumnes en un treball de creació individual treballant a l'hora i en un mateix espai comú. Reafirmam la idea: EL NOSTRE ALUMNAT ÉS ÚNIC I ESPECIAL.

El bosc fantàstic-

Un bosc fantàstic ha arribat a Es Liceu i s'ha instal·lat al Hall de Primària. L'han fet tots els nins i les nines, de primer fins a sisè, després d'inspirar-se en grans pintors de la història de l'art. El treball s'ha realitzat en petit grup treballant de forma coopertiva, parlant, argumentant, aportant idees, negociant i trobant solucions per tal de crear un nou arbre que formàs part d'aquest bosc tan especial. Encara que pitjant aquí en podeu veure un reportatge fotogràfic, veniu a visitar-ho, no us ho perdeu!

ENHORABONA JAVI.

El passat 8 de maig es va celebrar el lliurament dels PREMIS SAMBORI (1r premi escolar de narrativa en llengua catalana) coincidint amb la TROBADA DE LES ESCOLES MALLORQUINES de Petra. Idò en JAVI SIERRA de 3r A ha estat un dels guanyadors. Aquí podeu veure algunes imatges del moment de l'entrega del premi.

Lliurament de premis del certàmen literari de primària

Dins el marc de celebracions de la diada del llibre, el passat dimecres 28 d'abril, el vàrem celebrar. Pitjant aquí podeu veure un reportatge fotogràfic. Aquesta activitat, que tradicionalment organitza na Margalida Fiol i que compta amb la col·laboració de l'AMIPA d'Es Liceu i de l'Ajuntament de Marratxí, és una oportunitat per a poder expressar les idees que tots i totes teniu i us animam a que hi participeu en els propers anys. Enhorabona a totes i a tots els participants.

Sant Jordi a Infantil i Primària

Vet ací, novament, reportatges que parlen millor que les paraules. La Diada del llibre a Infantil i a Primària.

"Feim volar la imaginació".

Amb aquest eslògan comença la Mostra de Teatre Escolar 2010, un any més, amb participació del l'escola de teatre Es Liceu, per partida triple. Ens veim els dies 21 i 22 d'abril a les 20h. al Teatre Municipal de Palma. Pitjau aquí per tenir més informació i veure algunes fotos.

ENHORABONA, CAMPIONA!

N'Ana Mari ha participat al Campionat d'Espanya de Gimnàstica Rítmica que se celebrà a Elx. L'èxit personal estava assegurat però ha aconseguit uns resultats esportius excel·lents. Aquí podeu veure algunes fotos oficials del campionat, i pitjant aquí un àlbum amb la seva actuació estel·lar.

Sessions sobre la dislèxia.

Dins el marc de la formació permanent i aprofitant les inquietuds del nostre claustre, aquesta setmana, hem fet unes sessions sobre la dislèxia.

La Pràctica Psicomotriu de B. Aucouturier a Es Liceu

Al Lloc web del primer cicle, primer curs, teniu un reportatge amb àlbums de fotos, que amplia aquesta presentació, feta per Trinitat Ramis, on ens conta la Pràctica Psicomotriu, i que actualitza la que hi havia ara a la secció "projectes". Allà, a "Psicomotricitat", podeu veure les dues presentacions.

EL MALETÍ VIATGER

Està en marxa la ja coneguda activitat de la Biblioteca del centre, que forma part del Pla de lectura del centre. A aquesta presentació us explicam com funciona.

Els nins i nines de cinquè de Primària guanyen el premi de cartells de la Rua.

Això són els nostres artistes! I les seves obres d'art! . Podeu trobar fotos dels cartells i l'entrega de premis, així com dels altres finalistes, i els comentaris dels propis artistes al lloc web del Tercer cicle, espai de cinquè. Cal dir que la representació del Liceu a l'entrega de premis va ser molt nombrosa: gràcies a totes les famílies!

El dibuix de Paula Gomila Monge ha estat el triat com cartell anunciador de Sa Rua 2010 de Marratxí.

El dibuix de Paula Gomila Monge, que cursa cinquè de Primària en el col•legi d'Es Liceu d'Es Pont d’Inca, ha estat el triat com cartell anunciador de Sa Rua 2010 de Marratxí, per unanimitat del jurat del cinquè Concurs de Creació del Cartell de Sa Rua, engegat per l'àrea de Cultura de l'Ajuntament. Entre els finalistes, també hi ha n'Esther Hernández, na Susana Fernández i en Josemi Domínguez, tots tres de cinquè de primària. En podeu veure la informació completa al lloc de cinquè i a la web de l'Ajuntament de Marratxí.

Dia Internacional dels Drets dels Infants

VA SER DIA 20 DE NOVEMBRE I DES D'ES LICEU NO VÀREM VOLER PASSAR PER ALT AQUEST DIA. AIXÍ, QUE DESPRÉS DE XERRAR AMB ELS NINS/ES SOBRE LA IMPORTÀNCIA DEL RECONEIXEMENT DELS DRETS, VÀREM FER UN MURAL ENTRE TOTS/ES. A CADA CLASSE LI VA TOCAR UN DELS DRETS I VÀREM FER UNA REPRESENTACIÓ DEL QUE ENS INSPIRAVA.

Segon projecte d'Escoles viatgeres

Es posa en marxa el segon projecte d'Escoles viatgeres, en aquest cas ens toca anar a Extremadura. Compartirem una setmana plena de noves vivències amb dos centres mes: CEIP CLARA CAMPOAMOR (Alpedrete, Madrid) i SAN VICENTE DE PAUL (Gijón). Si voleu seguir el viatge, el teniu al menú de Primària, a "Viatge a Andalusia i Extremadura".

APRENDRE PER A ENSENYAR. TREBALLAM LA COMPETÈNCIA CULTURAL I ARTÍSTICA.

Seguint amb la formació dels mestres i de les mestres del centre, hem fet una trobada per parlar i analitzar la competència cultural i artística. Després de l'enquadrament teòric férem una part de taller, on treballàrem amb textures i amb maneres d'aplicar-les a un treball pràctic amb els infants. Aquí trobereu algunes imatges de la sessió de formació.

PADRINS DE LECTURA

Aquest any hem començat un projecte nou entre els primer i tercer cicle de primària. El projecte rep el nom de Padrins de lectura. En aquest projecte cada nin de tercer cicle “apadrinarà” a un nin de primer cicle per, d'aquesta manera, potenciar la lectura i l'hàbit lector ja des de ben petits. Els nins de cinquè apadrinen a nins de segon i els de sisè a nins de primer. A "Projectes", menú esquerra, teniu més informació. Pitjau aquí per veure'n un àlbum.

Escoles Viatgeres a Andalusia!

Els alumnes de cinquè de Primària són ara per Andalusia, i en Ruben ens ho va contant "online" a aquest lloc web, que podreu seguir a l'apartat de Primària.

En Jan

Al voltant del 20 de juliol va néixer en Jan, el fillet de'n Kico i na Marta. Com veieu, si és per Es Liceu, no s'acabarà el món! Ara el webmaster no té notícies fresques, però sabem que és dormidor i molt bon al.lot

PRIMER CURS 2008-2009

EL PRIMER CURS DE PRIMÀRIA VA SER MOLT INTENS I PLE DE VIVÈNCIES INOBLIDABLES. US CONVIDAM A COMPARTIR AMB NOSALTRES ALGUNS D'AQUESTS MOMENTS. TENIU ELS VIDEOS AQUÍ I AQUÍ.

Jocs tradicionals a segon cicle

Aquest trimestre des de l'àrea d'Educació Física hem recordat alguns dels jocs tradicionals d'un temps. Concretament a tercer hem jugat a bolles i a quart amb les baldufes. Sa veritat que ha estat una experiència molt interessant i que als nins i nines de la nostra escola els hi ha engrescat moltíssim.

BALL DE BOT

Enguany, dins l'àrea d'educació física, tots els alumnes de primària i part de secundària, han participat en unes sessions duites a terme per personal especialitzat en diferents temàtiques. Amb l'intenció de fomentar el coneixement de la cultura, les tradicions, els costums... de la nostra comunitat i, com a contingut dins el currículum d'aquesta àrea, al llarg del segon trimestre i part del tercer s'ha fet unes sessions teòrico-pràctiques...

MOLTA MÚSICA A ES LICEU

Després de tot un curs dedicat al treball escolar i extraescolar de la música, vos volem oferir unes imatges i uns vídeos d'aquesta festa de cloenda. A més de la participació dels alumnes de l'activitat extraescolar de música, també varen actuar ex-alumnes que han fet aquesta activitat al centre, d'altres que ara hi són al conservatori de música i una important representació de les clases de 6è A i B de primària, cantant i ballant uns temes que s'han treballat a l'aula. Cal destacar també una gran assistència i participació de les famílies. Per acabar la festa, gató i gelat per a tots els assistents. Vegeu l'àlbum de fotos de música. I aquí, aquí, i aquí hi teniu tres videos.

Acampada 5è de Primària

Els/les nostres nins/es de 5è de primària han estat d'acampada a l'alberg Saboga de Porto Cristo. Han passat dos dies de molta activitat i divertiment gràcies a l'equip de monitors que han estat amb ells/es. Enguany, el tema de l'acampada ha estat el cinema, és per això que els nins/es a les fotos...; bé, millor descobriu vosaltres el que varen fer. Clicau aquí, també hi trobareu un petit reportatge i els primers comentaris fets per ells/es.

Acampada primer cicle

A l'interior de la notícia hi ha dues imatges de l'acampada, però el reportatge complet és al LLoc del Primer Cicle. No l'enllaçam aquí, sinó que us animem a pitjar el desplegable de l'esquerra, a "Primària", "El lloc del Primer Cicle". Busqueu allà, i de passada, admireu la magnífica feina web autònoma que els cicles de Primària fan amb els seus llocs.

Acampada tercer cicle

Hola a tots/es! Després de 3 dies d'aventura i diversió per Cantàbria, ja tornam a ser una altre pic a l'escola. Per a què tothom pugui veure com ho hem passat de bé vos deixam al nostre lloc web un petit reportatge fotogràfic de les nostres aventures.

Acampada de segon cicle a La Vistòria

Aquí els teniu, en remull i passant-s'ho pipa. Com sempre, això també us ho han anat contant al lloc web propi de Segon Cicle, però ho posem en portada, perquè ho veig tothom, faltaria!

Rodolfo del Hoyo visita la nostra escola

Rodolfo del Hoyo, escriptor català, entre d'altres autor del llibre "La colla del fantasma Barruf" va visitar als nins i nines de tercer de primària, que el van llegir a classe durant el passat trimestre, per intercanviar opinions i parlar una mica sobre el seu llibre i la seva vida. Agraïm molt la seva visita. Vegeu-ne aquí unes fotos.

Visita a Natura Park del segon cicle

A segon cicle tenen un lloc propi, recordau-ho. La novetat aquest cop és la sortida a Natura Park. Darrerament hi havien posat la Diada d'educació vial, aquest àlbum de fotos, però us aconsellem que mireu tot el lloc del segon cicle perquè allà hi ha moltes coses que no han sortit en portada.

HEM GUANYAT EL CONCURS “QUÈ T'HI JUGUES?"

Com us contàvem, es tracta d'un concurs entre dos centres de primària de diferents pobles,...

El castell ecològic

El passat divendres dia 6 de març l'alumnat de primer, segon i quart de primària va fer una activitat relacionada amb el reciclatge organitzada per Mallorca Recicla.

Contes de la Xina Mandarina

La darrera setmana de febrer es van contar contes de la xina a la biblioteca. Clicant aquí veureu una presentació que us ho explica tot.

BENEÏT EL PATI

El grup de teatre de l’escola participa un any més a la mostra de teatre escolar que organitza l’ajuntament de Palma. Aquest any estam preparant l’obra “BENEÏT EL PATI”, d’Aina Maria Gago . Les representacions es duran a terme el propers 27 i 28 d’abril al teatre Municipal de Palma. Aquí teniu un petit tast, un reportatge fotogràfic que ens va fer en Pere J. Mascaró pel programa de mà.

Carnestoltes

El passat dijous dia 19 de febrer ens va visitar a primària el rei Carnestoltes per inaugurar el carnaval. Ens va contar com va néixer aquesta festa i va fer alguns trucs de màgia per als més grans. Després es va celebrar el carnaval venecià, on hi participà tot l'alumnat de primària.

Ametllers florits

El passat divendres dia 13 de febrer, els nins i nines de primer anàrem a veure un cap d'ametllers florits proper a l'escola i vàrem aprendre algunes coses interessants d'aquest arbre tan característic de la nostra illa. Després el vàrem dibuixar amb aquarel·les a la classe. Pitjau aquí.

Activitats del tercer cicle

El tercer cicle de primària vos vol mostrar unes imatges d'algunes activitats que ha fet els darrers mesos. Clicau aquí.

Wizard of Oz

Els/les alumnes de 1r i 2n cicle de primària varen anar a "La Salle" de Palma a veure l'obra de teatre "The wizard of Oz" (el mag d'Oz). Els infants varen gaudir d'aquest fantàstic espectacle que a més els va servir per a aprendre nou vocabulari en anglès. A Continuació podeu veure algunes fotos.

El nou lloc del Primer Cicle

Ja el podeu veure aquí. Us recordem que els llocs (els "sites" de google) que podeu trobar a les seccions d'Infantil i Primària, per ara, són petites pàgines web que els equips de feina de l'escola mantenen autònomament, per contar-vos coses pròpies del cicle.

Arribada dels patges d'Orient a Primer Cicle

El darrer dia 23 de desembre, els patges dels reis mags vingueren a visitar als més petits de l'escola i els donaren un petit regalet. Aquí teniu algunes fotos dels nins i nines de primer cicle de primària.

Muntatge de l'exposició

Això de la dreta... "¿será un pájaro? ¿será un avión?..." NO! és en Perelló! Durant el muntatge de l'exposició de Barceló, de la qual ens arriba ara una nova entrega de fotografies (aquí), que exposen el procés d'aquest muntatge.

Aina Ripoll guanya la panera

Ja ha sortit el "gordo" de la loteria. Ha estat el nombre 32.365. La guanyadora de la nostra panera, amb el nombre 65, ha estat n'Aina Ripoll. Realment, tenia moltes possibilitats ja que havia comprat sis nombres. Enhorabona Aineta!!! Bé companys, moltes gràcies per la vostra participació. Una altra vegada serà. Per cert, vos deixam aquí unes fotos per a que també pogueu gaudir de la panera, encara que sigui de manera virtual, jajaja BON NADAL I FELIÇ 2009 ELS COMPANYS DE 6E DE PRIMARIA

Visita al torrent

El passat divendres dia 19 de desembre, l'alumnat de primer cicle de primària anàrem a veure l'aigua que duia el torrent proper a l'escola. Aprofitant el bon dia que feia, també jugàrem una estoneta al parc. Va ser molt divertit! Teniu més fotos dins la notícia.

Visites de tercer cicle

La passada setmana, els alumnes de sisè de primària varen visitar les instal·lacions del museu arqueològic i el jaciment de Son Fornés. I aquest mes de Novembre les alumnes i els alumnes de cinquè A i B hem fet una sortida a l'observatori de Costitx relacionada amb el tema de l'univers,que iniciarem aquest primer trimestre, mitjançant agrupaments flexibles. Llegiu més aquí i pitjau aquí per veure les fotografies de Costitx i aquí les de Son Fornés.

Dues sortides del tercer cicle

La passada setmana, els alumnes de sisè de primària varen visitar les instal·lacions del museu arqueològic i el jaciment de Son Fornés. I aquest mes de Novembre les alumnes i els alumnes de cinquè A i B hem fet una sortida a l'observatori de Costitx relacionada amb el tema de l'univers,que iniciarem aquest primer trimestre, mitjançant agrupaments flexibles.

El maletí viatger

Aquesta activitat d’animació a la lectura va adreçada als alumnes de primer i segon de primària. Consisteix en un maletí que conté varis llibres. Un/a alumne/a se’n durà el maletí a casa seva i haurà de triar UN dels llibres, segons els seus gusts o interessos i llegir-lo a casa en companyia dels seus pares. Després tornarà el maletí a la biblioteca i un/a altre/a nin/a podrà fer la mateixa activitat. Vegeu aquí el funcionament.

Dia Mundial dels Drets dels Infants

El passat dia 20 de novembre vàrem celebrar el dia mundial dels drets dels infants i el treballàrem a nivell de centre a tots els cursos per tal de fer prendre consciència a l'alumnat de les desigualtats socials existents actualment en el nostre món i de la importàcia de lluitar per canviar aquesta realitat. Vegeu-ne uns instants

Al mercat!

Aprofitant que el tema d'aquest curs són les fruites i les verdures, el passat dimecres 19 de novembre, l'alumnat de 1r B i 2n B vàrem visitar el mercat que està prop de l'escola i vàrem aprendre algunes coses més sobre els vegetals.

Projecte de TIC en anglès. Primer Cicle de Primària

El passat 19 de novembre vàrem celebrar una reunió informativa, amb les famílies de Primer Cicle de Primària, per explicar el projecte de TIC en anglès que realitzam a les aules de Primer i de Segon. Podreu accedir aquí a la informació que vàrem explicar si us interessa o si no hi vàreu poder assistir.

Visita a Natura Park de 1r de Primària

El passat dilluns dia 17 de novembre l'alumnat de primer de primària anàrem d'excursió a Natura Park. Allà vàrem veure molts animals i aprenguérem coses interessants sobre ells! Va ser molt divertit! Mireu aquí les fotografies

Conèixer la biblioteca des de petits.

Aquesta setmana els alumnes de 1r hem anat a conèixer la biblioteca, com s'organitzen els llibres i com ho hem de fer per poder treure un llibre... Més fotos dins la notícia.

Els grups de 5è coneixen l'albercoc

Aquest mes passat, les nines i els nins de cinquè vàrem visitar la localitat de Porreres per saber més de l'albercoc. En primer lloc anàrem a Ca'n Parrí, on na Margalida, sa madona, ens va explicar el procés de secar albercocs, també vàrem veure canyissos i finalment ens va convidar a menjar l'especialitat de la casa: albercocs secs amb xocolata. Vegeu-ne fotografies.

Projeccions a la biblioteca

El passat dimarts dia 4 de novembre, els nins i nines de primer de primària anàrem a la biblioteca a veure una projecció amb imatges de fruites i verdures disfressades d'animals. Va ser molt divertit! Mireu les fotografies.

El virus de 1r-A

Els i les alumnes de 1r A han agafat algun virus que els fa canviar una mica el seu aspecte. S'han convertit en pomes!!!

Nova sala ordinadors de Primària

Pels imprevistos sorgits a les obres de la biblioteca, hem hagut d'esperar fins ara, però a la fi hem pogut inaugurar la nova aula d'ordinadors de Primària. Són ordinadors de potència mitjana, amb pantalla plana, que ens permetran realitzar activitats curriculars amb suport informàtic, i dur a terme la programació de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), que inclourà aquesta àrea com a part integrant de la formació del nostre alumnat. Pitjau aquí per veure'n més.

El primer cicle de Primària investiga el menjador

L'alumnat de 1r i 2n de Primària efectuà una sessió formativa al menjador, on varen aprendre com es fa el dinar, conegueren millor a les cuineres, practicaren bons hàbits i destreses a la taula i amb els coberts. Després reportaren l'experìencia amb dibuixos, pintures, escrits, etc. Repetiran l'experiència peeriòdicament. Pitjau aquí perr veure'n fotografies

INDICACIONS IMPORTANTS PER A PARES I MARES DE 2n DE PRIMÀRIA

Benvolguts pares i mares: Som na Nasi Colom(2on B) i na Sonia Penalva(2on A) , i enguany som les tutores dels vostres fills/es, us volem dir que el mes d'octubre farem una reunió general per conèixer –mos i al llarg del curs les tutories corresponents. Amb aquest full us volem recordar uns quants punts que consideram importants per a l'inici de curs.

Videos Educació Física Tercer Cicle

El darrer cicle de Primària va fer uns exercicis de ball i moviment, durant les classes d'educació física, i les van entregistrar en video. Pitjant aquí els podreu veure.

Europassat

TEATRE EXTRAESCOLAR Els passats dies 16 i 17 d'abril, es va dur a terme la representació de l'obra de teatre “Jugant a Eurovisió” al teatre Municipal de Palma, essent els i les participants tots els nins i les nines de l'activitat de teatre, sota la direcció artística de Joan Eugeni Pons Lladó. No podem més que dir que va ser un gran èxit tan de públic com de crítica. ... llegir més

Teatre extraescolar ...legir més

Acampada 5è Primària

Els dies 12 i 13 de maig els alumnes de 5è de Primària varen anar d'acampada a l'alberg Saboga, a Portocristo.Tot i que la pluja va fer acte de presència, els monitors varen poder adaptar les activitats. Així els alumnes varen poder conviure i passar-ho bé durant aquests dos dies, anant a la platja, realitzant jocs i tenint una vetllada de discoteca, com podeu veure a les fotografies.

El rap del telar. Del grup de 3r-A de Primària

A la revista Liceum d'aquest curs hi trobareu un reportatge sobre aquest rap. Com que a la revista no hi podem posar videus, podeu anar obrint boca amb aquest. El "rapper" major és en Mateu, però no surt.

Acampada a Es Burotell Primer Cicle Primària

Amb retràs, però ja són aqui les fotos de la fabulosa acampada que varen fer els nins i nines de primer cicle de primària! Varem anar al Burotell i ens ho varem passar bomba amb els monitors i el i les mestres tan marxosos que tenim. Podeu veure les fotos aquí

En Pere Joan se'n va a competir a Lugo

El passat dijous 17 d'abril, els guanyadors del Campionat de Marratxí de Parcs Infantils de Trànsit, entre ells en Pere Joan Company Valentí, alumne nostre de 6èB, ens vàren contar, al programa Es Siurell, de Ràdio Marratxí, com van els preparatius per participar en el Campionat d'Espanya que se celebrarà els dies 24 i 25 de Maig a Lugo. Des d'aquí l'animam i li desitjam molta sort!

VIATGE D'ESTUDIS DE 6È DE PRIMÀRIA.

Així de contents tornaren els i les professores que hi anaren. A aquesta anterior notícia us contàrem el que anirien a visitar, i ara que han tornat, ens presenten un monumental àlbum de fotos , on els podeu veure al museu de les Arts i les Ciències, l'Albufera de València i a Port Aventura. Els nins s'ho passaren molt be, el que no sabem és qui dels profes del capell es va atrevir amb el "Dragon Kahn".

JA PARTIM DE VIATGE !!!

Si cercau per l'escola als nins i nines de 6è de Primària i els seus professors i professores, cercareu debades, perquè seran a València, passant-s'ho pipa i culturitzant-se. Parteixen el dimarts i tornen dijous. El divendres descansaran. Ja us férem un petit reportatge del recorregut que faran i els llocs que visitaran. El teniu aquí

VISITES DE L'ALUMNAT DE PRIMÀRIA A LA CUINA

Les visites són guiades per Toni Perelló, el coordinador del menjador. És una activitat que forma part del projecte de menjador que té com a objectiu aprofitar el temps de dinar per crear, entre d'altres, hàbits d'una bona i saludable alimentació. Visiteu la secció "Menjador".

Sortida de 5è A a les interioritats del cinema.

Quina sortida més interessant! Els nins de 5eA (que som la classe del cinema) varen poder descobrir tots els misteris que amaga la gran pantalla gràcies a la gentilesa de la Sala Agusta . Pas a pas, dins la sala de projecció, en Ramon ens va explicar tot el procediment que es segueix des de que arriben els rotllos d'una pel·licula, fins a la seva projecció. Seguidament, asseguts a una de les seves sales, ens varen comentar annecdotes que havien anat succeit al llarg dels anys que porta obert aquest cinema. Tot un èxit de sortida! Mirau les fotografies que vàrem fer.

Sortida Observatori de Costitx

Els/les alumnes de 5e A i B, relacionat amb el tema dels planetes i el sistema de l'asignatura de coneixement del medi, hem anat a l'observatori de Costitx. La sortida va anar molt bé. El temps aquesta vegada si que ens va acompanyar i varem poder dur a terme l'activitat que més ganes feia als nin: mirar pels telescopis. Aquí trobareu un parell de fotos de les activitats fetes.

TERCER CICLE. DIA DE LA DONA

ELS/LES ALUMNES DE TERCER CICLE A LES AULES HAN FET DIFERENTS TIPUS D'ACTIVITATS TENINT PRESENT LA DATA DEL 8 DE MARÇ,DIA DE LA DONA. A LA CLASSE DE 6ÈA PARTINT D'UNES LECTURES SUGGERIDES DES DE LA BIBLIOTECA VAM FER UN DEBAT SOBRE LA DISCRIMINACIÓ QUE PATEIX LA DONA. PITJAU AQUÍ.

Sortida a Binifaldó de 5è de Primària

Els/les alumnes de 5èA i 5èB varen realitzar una sortida el passat 25 de gener a la Bassa de Binifaldó, relacionada amb el tema de medi que estem estudiant (flora i fauna de les Illes Balear). Allà, varen poder conèixer una gran varietat de espècies que formen part de la flora autòctona de les Illes Balears (alzinar, pinar, garriga...) i també diferents ecosistemes (bosc, bassa,etc.) Tot això ho podreu comprovar a les fotografies que vàrem fer.

Contes per a la igualtat

El passat dia 3 de març es va realitzar, a la biblioteca de l'escola, una sessió de contes per a la igualtat a càrrec de la contacontes Nati de Grado, a aquesta activitat d'1 hora de durada, hi varen assistir els/les alumnes de 5è de primària i va consisitir en una exposició i posterior xerrada de contes narrats que tracten temes dels rols home-dona, el repartiment de tasques a la llar, la igualtat de la dona com a persona,etc,...comentats per na Nati d'una manera totalment lúdica i divertida. Pitjau aquí.

Els i les mestres d'Infantil i Primària s'autoformen en TIC

Les tecnologies de la informació i la comunicació ja formen part de la nostra vida diària.El curs vinent volem introduir ja les TIC dins la programació d'Infantil i Primària i per això el professorat s'està preparant, en Ruben i en Josep fan de professors de professors/es. I entre i entre berenam. Podeu veure més moments de les classes aquí

El colibrí (Biblioteca)

Per tal d'explicar el què és una conducta solidària na Nati va contar el conte titulat "El colibrí" mentre la violinista interpretava alguns moviments de "Els Carnaval dels Animals" de Saint Saëns.

Més fotos del carnaval

Ens segueixen enviant més fotografies del carnaval. Aquestes són de primer de Primària, i Aquestes de tota Primària.

CARNESTOLTES

Encara no hem sortit de Sant Antoni i ja ha vingut en Carnestoltes. Pitjant aquí veureu la primera remesa de fotografies que han arribat de Primària. Els dos grups de sisè de Primària, pitjant aquí i aquí

Lectures per la pau

Durant la setmana del 28 de gener a l'1 de febrer, i amb motiu de la celebració del DENIP (Dia Escolar de la No-Violència i la Pau) dia 30 de Gener, la biblioteca ha organitzat unes sessions de lectura de contes i biografies per la pau, amb la intenció de que la paraula PAU ressoni –gràcies als llibres i a la seva lectura- cada dia més forta i amb tot el seu veritable contingut. Fes clic aqui

ELS NINS I NINES DE PRIMER DE PRIMARIA VISITEN NATURA PARC

EL PASSAT MES DE DESEMBRE ELS NINS I NINES DE PRIMER VAREM ANAR D'EXCURSIÓ A NATURA PARC. ENS VA AGRADAR MOLT PERQUÈ VAREM VEURE ANIMALS QUE NO HAVIEM VIST MAI, MOLT ESTRANYS, I D'ALTRES CONEGUTS PERÒ TAMBÉ MOLT XULOS. AQUÍ TENIU ALGUNES FOTOS QUE ENS VAREM FER PERQUÈ VEGEU LO BÉ QUE ENS HO VAREM PASSAR!

MÉS DIMONIS, ARA DE PRIMER DE PRIMÀRIA

Pitjant aquí podreu veure les fotos del Sant Antoni de Primer de Primària

Teatre i maquillatge

El passat trimestre , els nins i nines que duen a terme cada dijous l'activitat de teatre dirigida per Joan Eugeni Pons Lladó, varen dur a terme diverses sessions dedicades a l'aprenentatge del maquillatge per a teatre i per a televisió.

Sisè de Primària va pel centre històric de Palma

El passat dimarts 18 de desembre, les dues classes de 6è de primària férem un recorregut pel centre de Palma i ens explicaren la història d'alguns dels edificis més importants de la ciutat. La sortida va ser curta, però interessant i profitosa.

Els patges han anat a Primer Cicle

El reporter en Cap de "Diver-tits", Miquel Cabeza, ha preparat un reportatge a la revista digital, a la pàgina 8, on també hi trobareu alguns videus.

AGRUPAMENTS FLEXIBLES DEL TERCER CICLE DE PRIMÀRIA AL MENJADOR

AQUEST TRIMESTRE A NIVELL TUTORIAL S'HAN FET ACTIVITATS A NIVELL ORAL I ESCRIT . EL TEMA HA ESTAT EL MENJADOR DE L'ESCOLA. CADA ALUMNE VA EXPRESSAR EL QUE TROBAVA DEL MENJADOR(FUNCIONAMENT, MENJAR, MONITORS,ETC...) PER MILLORAR AQUEST ESPAI TAN IMPORTANT PER A TOTS/ES.

SISÈ DE PRIMÀRIA DIU NO A LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE!!!!!

ELS/LES ALUMNES DE 6ÈA VÀREM FER UNA XERRADA I UNS ESCRITS DEL DIA DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE. ENTRE TOTS /ES VÀREM CONSENSUAR ALGUNS PUNTS QUE CREIM SÓN TOTALMENT NECESSARIS PERQUÈ DEIXI D'HAVER-HI MALS TRACTAMENTS FÍSICS I PSÍQUICS CAP A LES DONES. Si pitjau aquí els veureu.

VIATGE D'ESTUDIS DE 6È DE PRIMÀRIA.

Els/les alumnes de sise de Primària enguany acaben una de les seves etapes (Primària ) d'estudiants i per celebrar-ho farem un petit viatge.

Visita de sisè de Primària a Son Fornés

El passat divendres 16 de novembre, l'alumnat de 6è de primària anàrem d'excursió al museu arqueològic de Son Fornés, situat al poble de Montuïri. Malgrat va ser un dia molt fred, ens ho passàrem bé i vàrem conèixer una mica millor la vida dels nostres avantpassats. Pitjau aquí per veure més fotografies.

Primer de primària visiten la ràdio

Dimarts dia 20 de novembre els nins i nines de primer faran una visita a la radio de IB3 i és molt provable que participin en directe a un programa entre les 10:45 i les 12:30 h. Si els voleu escoltar sintonitzau el 106.8 fm.

Veracruz

Podeu veure ara les cartes manuscrites d'agraïment de nins, nines i mestres: Carta 1 Carta 2 Carta 3 Carta 4 Carta 5 En properes entregues veureu més cartes de sol.licituds i una bona col.lecció de fotografies que ens han enviat.

EL MALETÍ VIATGER

Activitat de la biblioteca que pretén potenciar la vivència de moments de lectura amb els pares i mares i a la vegada consolidar un vincle entre la biblioteca escolar i la família.

ERRADA IMPERDONABLE A LA REVISTA LICEUM

Ja haureu vist el nou exemplar de la Revista "Liceum", el qual aviat podreu veure a la web també, però ens hem adonat de què, per un error, no han sortit els articles que ens enviaren els nins i les nines de 4rt de Primària. NO podem fer sinó posar-les aquí i demanar-los les més sinceres disculpes.

Quatre activitats del mogut Segon Cicle de Primària

Acampada a LA Victòria, Diada d'Educació Vial, Sessió de lluita i sortida a Soller. No es priven de res

Els sonadors de portes

Els/les alumnes de Tercer Cicle de Primària hem participat al PROGRAMA EDUCATIU D'AMBIENTALITZACIÓ DE CENTRES ESCOLARS DE MALLORCA RECICLA i hem estat guardonats/des.

MUSIK-KA'LS

El dia 8 de maig, es va estrenar aquesta obra de teatre, feta pel nostre alumnat sota la direcció de Margalida Cortès, al Teatre Municipal, i va ser un gran èxit. Podeu veure un àlbum de fotografies aquí

Acampada de 5è a l'alberg Saboga

Els dies 17 i 18 de maig, l'alumnat de 5è va anar d'acampada a l'alberg Saboga, situat a Portocristo. Era la primera vegada que veníem i la veritat és que ens varen atendre molt bé. Allà, molts gaudiren del seu primer bany a la platja i s'ho passaren molt bé fent les activitats que els monitors i monitores havien organitzat. Dins la notícia hi teniu algunes fotos!

Cicle Mitjà es mou

Aquí hi ha tres notícies en una: - Els alumnes de quart de primària visiten Sa Canova - Pràctiques d'Educació Vial del cicle mitjà, a la Policia Local. - Sortida mediambiental a Lloseta durant la Setmana Cultural.

Viatge d'estudis de 6è de Primària

Na Joana Maria, en Pere i els nins i les nines de 6è es passaren tres dies de por a Barcelona, i ens ho conten dia a dia, amb les corresponents fotografies.

Visita de 5è de Primària al Parlament

El passat dilluns 23 d'abril, els alumnes de cinquè vàrem visitar el Parlament. Allà ens explicaren qui i com elabora les lleis de la nostra comunitat autònoma. També vàrem veure la biblioteca i les sales on els polítics es reuneixen per debatre.

Visita del Primer Cicle al taller de joguines de Càritas

Els 5ès de Primària participen a la Setmana Verda

El passat dimarts 27 de març, els dos cursos de 5è vàrem anar al parc de Sa Riera a fer una sèrie d'activitats lúdicoeducatives relacionades amb el tema del reciclatge. Ens ho vàrem passar molt bé. Aquí teniu algunes fotos! (Heu d'anar fent clic per canviar). Es tracta d'una presentació amb "flash", pot ser el navegador us el faci instal.lar .

Més fotografies del carnaval

El primer cicle de Primària ens ofereix un altre reportatge fotogràfic del carnaval. Feu clic aquí.

Visita a l'observatori de Costitx de 5è de Primària

ELS/LES ALUMNES DE 5È A I B FENT AGRUPAMENTS FLEXIBLES AQUEST TRIMESTRE UN DELS TEMES QUE HEM ESTUDIAT HA ESTAT L'UNIVERS I PER AQUESTA RAÒ HEM VISITAT EL PLANETÀRIUM I OBSERVATORI DE COSTITX.

Es liceu participa a la mostra de teatre escolar 2007.

Ho farem amb l'espectacle "MUSIK-KAL'S", que és un petit viatge pels millors moments d'alguns dels musicals del més recent teatre català. Representacions, 8 de maig a les 20 h. i 9 de maig a les 11h. Mireu el cartell dins la notícia.

Primer cicle també es va disfressar

Vet ací tres fotografies tres, però quines tres!!!

Carnaval Cicle Mitjà Primària

Les imatges parlen per sí mateixes. Va ser molt divertit! Pitjau aquí

Excursió a Can Tàpera de 4rt de Primària

El dilluns 26 de febrer los alumnes de quart de primària varen anar d'excursió a Can Tàpera on varen fer l'activitat "Viu el bosc". La visita estava relacionada amb el tema de les plantes. A més, varen conèixer moltíssimes característiques del bosc. Mireu les fotos aquí.

A 2on de Primària han fet un recull de dites d'animals

Les podeu veure aquí.

Versos per a la Pau de cinquè de Primària.

Dia 30 va ser el dia de la PAU i l'escola va organitzar una activitat conjunta des del Cicle D'Infantil fins a ESO i FP. Vàrem colorar el GUERNICA, quadre de'n PICASSO. Cada classe va el.laborar un petit escrit,frases,versos, etc... referides a la PAU, que llegírem als companys/es de l'escola, per clausurar l'acte. Els /es alumnes de 5è A amb petits grups a la classe varem fer aquests versos

PAU A LES FOSQUES

Na Margalida Cortès ens explica aquesta interessant tècnica teatral que, en aquest cas, indueix a la pau. Més endavant, a la revista escolar, hi veureu un reportatge més ample.

Una endevinalla de segon de Primària.

Na Joana Maria, na Laura, na Irena i n'Ariadna, de sisè, ens ajudaren a contestar algunes de les preguntes del nostre projecte.

Experimentar el cos humà al museu d'art comtemporani. Segon Primària.

Les nines i els nins de segon experimenten amb el cos humà al museu d'art contemporani. Aquestes imatges ho expliquen tot.

Gloses i foguerons dels nins i nines de Primer Cicle de Primària

A aquesta notícia veureu una imatge amb gloses dels nins i nines de 1er i 2on de Primària tal com les escriviren, i, baix de la imatge, teniu on pitjar per veure fotografies.

El cicle inicial de Primària se'n va a cercar voltors

El trimestre passat, els nins i les nines de 1ra, 1rB, 2nA i 2nB, ens vàrem interessar molt pel voltor negre. Així que vàrem anar a cercar-ne...

MÉS JOCS D'ENDEVINALLES DE 5è DE PRIMÀRIA

Aquestes són les endevinalles que han inventat els i les alumnes de 5è B. Les que ja teníeu a la web són de 5è A. Ha costat bastant, però ara estan contents amb el resultat. Esperam que passeu una bona estona, i no demaneu sopes abans d'hora!!! Podeu jugar pitjant aqui

SOPAR DE NADAL

Va arribar el dia que tots dúiem esperant: el dia del sopar de Nadal.

SORTIDA TERCER DE PRIMARIA ALS EMBASSAMENTS DEL GORG BLAU I PLA DE CUBER

Reportatge totalment gràfic de la sortida. Pitjant aqui veureu les fotografies.

EL JOC D'ENDEVINALLES DE 5è DE PRIMÀRIA

Pitjant aqui podreu veure una pagineta web que explica el procés que han seguit els i les alumnes de 5è per a la recerca i creació d'endevinalles, i podreu jugar a endevinar les solucions. Passant el ratolí per on diu "Si vols ajuda...", veuràs la solució, però no demanis "sopes" sense haver pensat la resposta una estona eh?

LA BASSA DE BINIFALDÓ

Aquest trimestre els/les alumnes de 5è A i B hem estudiat la FAUNA I FLORA DE LES ILLES BALEARS . Hem anat d’excursió a la Serra de Tramuntana ,concretament a la Bassa de Binifaldó .

A LES CLASSES DE SEGON HI HA COCODRILS

Els nins i les nines de segon de primària hem fabricat un cocodril amb oueres a la classe de plàstica. Voleu saber com? Ara vos mostrarem passa a passa com ho varem fer: pitjau aquí

Contes per a la igualtat a Primer Cicle de Primària

Tots i totes som diferents però tenim els mateixos drets de fer coses i les mateixes responsabilitats a l'hora de fer les tasques.

Projecte

Kico Lopez, professor de Primària del nostre centre, és el responsable del projecte del qual teniu aquí un extens reportatge textual i gràfic, coordinat per l'ONG Ensenyants Solidaris en relació amb l'ONG ADHEGUA, amb el finançament de l'escola Es Liceu.