Veracruz

Podeu veure ara les cartes manuscrites d'agraïment de nins, nines i mestres: Carta 1 Carta 2 Carta 3 Carta 4 Carta 5 En properes entregues veureu més cartes de sol.licituds i una bona col.lecció de fotografies que ens han enviat.

Fa un parell d'anys que Es Liceu començà un projecte de cooperació per al desenvolupament amb diferents comunitats indígenes de Guatemala. Durant aquest temps hem mantingut un suport econòmic permanent en què facilitàvem els doblers necessaris per cubrir les demandes bàsiques que els integrants de les diferents comunitats ens feien arribar mitjançant l'ONG local (ADHEGUA) i l'ONG d'Ensenyants Solidaris (berenar escolar ; construcció, equipament i manteniment de les aules ; altres equipaments comunitaris...) Com sabeu, les activitats que formen el nostre projecte són variades, ja que n'heu participat directament o indirectament.

Enguany, entre altres iniciatives, volem destacar el suport donat a la campanya de sensibilització que organitzen Ensenyants Solidaris, amb el títol de SUPORT ALS BERENARS ESCOLARS PER A COMUNITATS DESARRELADES DE GUATEMALA, que cubreix les necessitats de nou escoles de comunitats indígenes amb gairebé 1000 alumnes.

També, volem destacar la col·laboració de l'APIMA del centre que s'hi ha involucrat més directament i amb molta il·lusió i la bona rebuda que han tengut els xandalls i la roba d'Es Liceu, per part dels nins i de les nines de l'escola de la Comunitat indígena de Veracruz.

Altres notícies de Primària:

COSINS DE JOC

Al LLoc web de l'Educació Física, a Primària (menú esquerra). Les relacions interpersonals que es generen al voltant de l’activitat física permeten incidir en l’assumpció de valors transferibles a la tasca quotidiana, com el respecte, l’acceptació o la cooperació, amb la finalitat d’encaminar l’alumnat a establir relacions constructives amb la resta de companys/es de l'escola. Aquesta proposta, consisteix en juntar grups classe de diferents nivells i gaudir plegats d'una mateixa sessió d'educació física, adaptada a les dues edats i amb uns objectius ben clars, que podeu veure al LLoc web de l'Educació Física.

ATC Es Liceu

L'ATC ES LICEU EN LA CATEGORIA DE FUTBOL 7 BENJAMÍ EL PASSAT DISSABTE VA JUGAR EL PARTIT DE LLIGA ENFRONT EL SOLLERENSE I EN JOAN MATEU VA FER ALGUNES FOTOS. PER CERT VÀREM GUANYAR UN A QUATRE. UN PARTIDÀS. ENHORABONA!

Aranyes!

Segon cicle: Mirau quines ARANYES més divertides vàrem fer a l'àrea d'educació artística!!

Sortida al Ram

S'ha actualitzat el site de l'aula UECP (menú esquerra, a "L'Escola"), amb la sortida que vàrem fer al Ram alguns alumnes d'Es Liceu. La sortida la vàrem fer el dijous passat, i era tot gratuït.

Happy St. Patrick's day! (17th of March)

Al lloc web de tercer de Primària. A l'àrea d' anglès hem aprofitat la celebració d'un dia molt especial als països de parla anglesa per introduïr un tema cultural (St. Patrick's day). Hem de donar les gràcies a la mare de na Marina Juncosa, na Donna, per fer-nos el favor de presentar i preparar les sessions.