Quatre activitats del mogut Segon Cicle de Primària

Acampada a LA Victòria, Diada d'Educació Vial, Sessió de lluita i sortida a Soller. No es priven de res

ACAMPADA A LA VICTORIA. MAIG 2007.

Després del treball ve la festa. Un any més, tornarem al campament de la Victòria a on gaudirem de dos dies intensius, als quals les activitats lúdicoesportives varen recompensar l'esforç fet pels nostres nins/es del segon cicle de primària. L'acampada va ser molt divertida i els nins ho passaren molt bé. Aquí vos deixam una parell de fotos d'aquests dos dies de diversió i aventura (no són per fer enveja, eh!!!)

Pitjau aquí per veure l'àlbum de fotos.

DIADA D'EDUCACIÓ VIAL 2007.

Enguany, el segon cicle d'educació primària, hem participat a la diada d'educació vial organitzada per la Policia Local de Marratxí. Es va celebrar a l'aparcament del centre comercial Festival Park. Allà, els nostres alumnes varen poder realitzar diverses activitats com: circuit de cars, motos i bicicletes, castells inflables, bou mecànic, etc. així com veure els equipaments dels diferents cossos de seguretat i una exhibició de la policia muntada de Palma. Cal destacar la bona organització de l'activitat i el gran nombre de participants. Enhorabona!

Pitjau aquí per veure l'àlbum de fotos.

FEIM LLUITA A EDUCACIÓ FÍSICA!

Aquest darrer trimestre hem tengut la sort de poder contar amb la presència d'un esportista d'alt nivell. Estic xerrant de'n Francisco Sànchez, lluitador del centre d'alt rendiment de la federació balear de lluita olímpica i membre de l'equip nacional de lluita. Té un currículum molt extens com a esportista (campió d'Espanya en diverses ocasions, medalla d'or a diferents torneigs internacionals, finalista a campionats d'Europa, etc.) i més encara com a persona. A la seva visita ens va transmetre el que era la lluita i ens va poder ensenyar algunes tècniques que es fan a aquest esport, el qual cada vegada té més practicants. Si voleu saber més sobre la lluita olímpica aquí vos deixo l'enllaç a la web de la federació balear de lluita: www.fblluita.com Des d'aquí volem agrair a aquest esportista el temps dedicat en aquestes sessions i donar-li molta sort de cara als propers campionats. Gràcies Fran!

Pitjau aquí per veure l'àlbum de fotos.

SORTIDA A SÓLLER

Pitjau aquí per veure l'àlbum de fotos.

Altres notícies de Primària:

COSINS DE JOC

Al LLoc web de l'Educació Física, a Primària (menú esquerra). Les relacions interpersonals que es generen al voltant de l’activitat física permeten incidir en l’assumpció de valors transferibles a la tasca quotidiana, com el respecte, l’acceptació o la cooperació, amb la finalitat d’encaminar l’alumnat a establir relacions constructives amb la resta de companys/es de l'escola. Aquesta proposta, consisteix en juntar grups classe de diferents nivells i gaudir plegats d'una mateixa sessió d'educació física, adaptada a les dues edats i amb uns objectius ben clars, que podeu veure al LLoc web de l'Educació Física.

ATC Es Liceu

L'ATC ES LICEU EN LA CATEGORIA DE FUTBOL 7 BENJAMÍ EL PASSAT DISSABTE VA JUGAR EL PARTIT DE LLIGA ENFRONT EL SOLLERENSE I EN JOAN MATEU VA FER ALGUNES FOTOS. PER CERT VÀREM GUANYAR UN A QUATRE. UN PARTIDÀS. ENHORABONA!

Aranyes!

Segon cicle: Mirau quines ARANYES més divertides vàrem fer a l'àrea d'educació artística!!

Sortida al Ram

S'ha actualitzat el site de l'aula UECP (menú esquerra, a "L'Escola"), amb la sortida que vàrem fer al Ram alguns alumnes d'Es Liceu. La sortida la vàrem fer el dijous passat, i era tot gratuït.

Happy St. Patrick's day! (17th of March)

Al lloc web de tercer de Primària. A l'àrea d' anglès hem aprofitat la celebració d'un dia molt especial als països de parla anglesa per introduïr un tema cultural (St. Patrick's day). Hem de donar les gràcies a la mare de na Marina Juncosa, na Donna, per fer-nos el favor de presentar i preparar les sessions.